Sport op Zondag

Deze zondag was weer (ondanks het weer) een heerlijke les! Met een nieuwe quadrant voor Strong was het even wennen met andere, uitdagende bewegingen. Zumba was wat rustiger vandaag maar dat zegt niets over de intensiteit! Veel energie en gezelligheid. Thanx allemaal! tot de volgende les en laat gerust een reactie achter!

Zumba KIDS

Op veler verzoek is Zumba KiDS gestart! Een leuke les met dansen en veel fun for kids. Kinderen tussen 7 en 11 jaar kunnen meedoen. De eerste les was al heel gezellig, samen met 'Juf' Olga :)

Functional Fitness

Functional Fitness nu twee keer per week! 
Een heel gevarieerde les waarin we alle spiergroepen trainen die je dagelijks, functioneel ook gebruikt. Je wordt sterker, soepeler en krijgt een betere uithoudingsvermogen. Je merkt dat alles wat je dagelijks doet gewoon wat makkelijker gaat. Door Functional Fitness krijgen spieren en gewrichten de aandacht die ze nodig hebben. We houden de bezetting klein. Max 15 personen zodat we jou alle persoonlijke aandacht kunnen geven tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Het is vooral samen heel effectief en ook gezellig. 

VivaSport
Wezenland 582
7415 JM
Deventer

* info@vivasport.nl
(
  +31 (0)622193637
KvK: 62254391
BTW: NL136783892B02

Abonnementen
VivaFIT: onbeperkt jaar
VivaFLEX: onbeperkt maand
VivaFIFTY+: 50+ of (weer) beginnende sporters
Viva 10Strippen: 10 lessen
Losse Les: 1 les naar keuze
VivaFIT_Partner
VivaFIT_Family
VivaFLEX_Partner
VivaFLEX_Family
VivaKIDS

Back to Top